گفتگو با کودک نویسنده‌ی برترین دل‌نوشته‌ی کشور برای سردار سلیمانی | قهرمانی در واقعیت
  • کد مطالب: ۳۰۸۴۸۵
  • /
  • ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۰

گفتگو با کودک نویسنده‌ی برترین دل‌نوشته‌ی کشور برای سردار سلیمانی | قهرمانی در واقعیت

قهرمان‌ها معمولاً برای دیگران، خود را به آب و آتش می‌زنند. آدم‌ها با آرزو‌ها و قهرمان هایشان بزرگ می‌شوند و قهرمانانشان همراه خودشان کامل‌تر و دوست داشتی‌تر می‌شوند.

بچه‌ها، به‌نظر شما یک قهرمان باید چه نشانه‌ای داشته باشد؟ البته وقتی درباره‌ی قهرمان صحبت می‌کنیم، هرکسی تعریف متفاوتی از آن دارد،

اما در ذهن بیشتر آدم‌ها، صداقت، نبوغ، ازخودگذشتگی، همدلی، فروتنی، دل‌سوزی، صبر و شجاعت از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی یک قهرمان است.

در حقیقت قهرمان‌ها معمولاً برای دیگران، خود را به آب و آتش می‌زنند. آدم‌ها با آرزو‌ها و قهرمان هایشان بزرگ می‌شوند و قهرمانانشان همراه خودشان کامل‌تر و دوست داشتی‌تر می‌شوند.

زینب طاهرپور کلانتری، هفت‌ساله و دانش‌آموز کلاس دوم دبستان شهید ربابه اکبرزاده است. او یک کار زیبا برای قهرمانش انجام داده و با نوشتن یک دل‌نوشته درباره‌ی سردار سلیمانی، به قهرمان خودش ادای احترام کرده است.

گفت‌وگوی ما با زینب را بخوانید.

 

سردار سلیمانی را چقدر می‌شناسی و چرا به ایشان علاقه‌مند شدی؟

درباره‌ی سردار در کتاب‌ها، گوشی‌موبایل و تلویزیون مطالب فراوانی خوانده و تصاویر زیادی دیده‌ام. به‌دلیل اینکه سردار، جانش را برای کشور و ما فدا کرد و با بچه‌های شهدا مهربان بود، من هم علاقه‌ی زیادی به او پیدا کردم.

 

به‌نظر تو تفاوت سردار سلیمانی با قهرمانانی که تاکنون دیده یا شنیده‌ای، چیست؟

کوچک‌تر که بودم، فقط در کارتون‌ها و فیلم‌ها قهرمانانی را دیده بودم که نیرو‌های عجیبی داشتند، اما سردار سلیمانی در واقعیت وجود دارد؛ قهرمانی که با مردم مهربان، اما با دشمنان بد بود.

یک قهرمان واقعی مانند حاج‌قاسم، علاوه بر قدرت، اخلاق و رفتار خوبی دارد و عاقل است. زندگی ساده‌ای مانند بقیه‌ی مردم دارد و مردم هم او را دوست دارند.

 

چگونه به فکرت رسید این دل‌نوشته را بنویسی؟

به‌دلیل اینکه سردار سلیمانی را خیلی دوست داشتم و چهره‌ی دوست‌داشتنی ایشان همیشه در یاد من هست، دلم می‌خواست کاری برای قهرمانم انجام دهم.

در نتیجه، با کمک و هم‌فکری مادربزرگم تصمیم گرفتم دل‌نوشته‌ای بنویسم و به روح سردار تقدیم کنم که البته رتبه‌ی برتر جشنواره‌ی کشوری «عهد کودکان دبستانی با حاج‌قاسم» در سال ۱۴۰۱ را هم برای آن به‌دست آوردم.

 

به‌نظرت چگونه می‌توانی ادامه‌دهنده‌ی راه حاج‌قاسم باشی؟

همیشه لبخند بزنم، با یتیمان مهربان باشم، خدا را دوست داشته باشم و فرمانش را اطاعت کنم.

 

به‌جز حاج‌قاسم، قهرمان زندگی تو کیست و چرا؟

حضرت‌زینب (س)، زیرا خواهر امام‌حسین (ع) هستند، در واقعه‌ی عاشورا از حق دفاع و خیلی قشنگ و قوی با یزید صحبت کردند و کم‌رو نبودند. اسم من هم مانند ایشان است.

 

زینب جان! دوست داری بیشتر چه کارهایی را انجام بدهی؟

اسکیت‌سواری و مطالعه‌ی کتاب به‌ویژه درباره‌ی فضا و فضانوردی را خیلی دوست دارم، حافظ جزء سی‌ام قرآن هستم، شعر می‌گویم و به اجرا در تلویزیون علاقه‌مندم.

در مسابقات دانش‌آموزی پارسال در دو رشته‌ی حفظ و دعاخوانی در مدرسه مقام آوردم و در مسابقه‌ی حفظ سوره‌ی نبأ «کانون برهان» هم مقام برتر را کسب کردم.

همچنین، خبرنگار خبرگزاری پانا هستم و از طرف ناحیه به‌عنوان عضو فعال پیشتازان مدرسه‌مان از من تقدیر کرده‌اند.

وقتی کسی به من هدیه بدهد، خیلی شاد می‌شوم، اما وقتی پدر و مادرم از من ناراحت باشند، غمگینم. در این وقت‌ها نفسی عمیق می‌کشم و به کاری که انجام داده‌ام، فکر می‌کنم.

در مدرسه معلم‌ها از من راضی هستند و دوست دارم در آینده دانشمند هوا و فضا شوم. بزرگ‌ترین آرزویم این است که همه‌ی بچه‌ها شاد و با هم مهربان باشند و به مردم کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.